Methods of Payment

Betaal mogelijkheden.

Als u winkelt op Skinlabo.com, kunt u kiezen uit verschillende betaalmethoden, allemaal 100% veilig.

Credit Card 

Als u ervoor kiest om met een creditcard te betalen, kunt u elke kaart gebruiken die het Visa- of MasterCard-logo draagt. Skinlabo.eu accepteert ook prepaid creditcards, Maestro, Visa Electron cash cards en andere betaalmethoden. Raadpleeghttps://help.shopify.com/en/manual/payments.  

Alle aankopen worden gedaan via een beveiligd betalingssysteem.

NB: Skinlabo heeft op geen enkel moment tijdens de betalingsprocedure directe toegang tot de creditcardgegevens van de klant, welke rechtstreeks via een beveiligde verbinding worden verzonden naar de bank die de transactie uitvoert. Dergelijke gegevens worden niet opgeslagen in een Skinlabo-gegevensarchief. Onze medewerkers worden uitsluitend door de bank geïnformeerd over de voltooiing van de betaling.

 

Paypal (account or kaart)

U kunt ervoor kiezen om PayPal te gebruiken om uw aankopen te betalen. Zodra de bestelling is bevestigd, verschijnt er een PayPal-inlogpagina waarmee u toegang krijgt tot uw account en de betaling kunt voltooien. Als u nog geen PayPal-account heeft, kunt u dit instellen vanaf de PayPal-inlogpagina voordat u uw bestelling voltooit.

 

Contant geld bij levering

Levering onder rembours is niet beschikbaar voor Skinlabo.eu.

 

Is het mogelijk om te betalen via bankoverschrijving?

Tot onze spijt moeten we u meedelen dat deze betalingsmethode niet beschikbaar is om de snelst mogelijke bezorgservice aan klanten te garanderen.